payroll diensten


Pay-Select
payroll oplossingen

Pay-Select is een zelfstandige serviceverlener voor elke ondernemer die een zorgeloze loonverwerking van zijn medewerkers wil. Pay-Select begrijpt dat ondernemers hun loonadministratie graag uitbesteden maar daarbij ook twijfelen of ze er goed aan doen een deel van hun bedrijf uit handen te geven. Omdat Pay-Select staat voor persoonlijke service en weet wat belangrijk is voor u, helpen we u uw weg te vinden in de mogelijkheden van payroll.

Ook uw medewerkers hechten veel waarde aan op tijd en juist betaald worden voor hun gewerkte uren. Door gebruik te maken van een payrollservice geeft u ze die zekerheid. En het levert u als ondernemer ook veel zekerheden op. Wilt u wel de voordelen van payroll maar geeft u het regelwerk graag uit handen? Dan is Pay-Select precies wat u nodig heeft.

Payroll horeca

Als horecaondernemer weet je: jouw vaste medewerkers zijn goud waard! Maar omdat je geen zakken goud hebt om uit te delen, zoek je naar de beste manier om jouw beste mensen uit te betalen.

Naast je vaste medewerkers werk je misschien met tijdelijke medewerkers, freelancers, werkstudenten, oproepmedewerkers, terrasrunners, een poule met afwasmedewerkers, studenten en dan wordt het ingewikkeld. Diensten ruilen, medewerkers die na een week weer afhaken, topmedewerkers die je promotie wil geven of meerdere functies binnen je bedrijf afwisselen. Vakantiedagen, verzuim, zwangerschapsverlof. Alle soorten sociale afdrachten. Je wilt het allemaal goed doen maar het is een vak op zich, en niet het vak waar jij voor gekozen hebt. Jouw vak is aan het hoofd staan van een prachtig horecabedrijf.

Met salarisverwerking kun je je helaas weinig fouten permitteren. En dat is slechts een van de redenen waarom veel horecaondernemers hun salariszaken uitbesteden aan een payrolldienst. Voor een perfecte afstemming van de payrolldienst op jouw onderneming heb je behoefte aan goede begeleiding. Díe afstemming en begeleiding biedt Pay-Select.

Payroll MKB

Je bent trots op je zaak en daarom wil je alles goed regelen. Maar vooral in het MKB maakt dat jou multitasker ten top. Behalve ondernemer ben je ook al snel werkgever. Dat betekent dat je naast het managen van je organisatie, ook ineens de personeelsadministratie en salarisverwerking onder je verantwoordelijkheden hebt. Voor de meeste ondernemers (en vrijwel ieder persoon) een hele kluif. Logisch dat veel MKB’ers kiezen voor payroll.

Iets uitbesteden waar je zelf geen tijd of talent voor hebt is zowel prettig als spannend. Als ondernemer wil je het liefst alle touwtjes zelf in handen hebben en precies weten wat er gebeurt. Gebruik maken van een payrolldienst kan voelen alsof je geen grip hebt op wat er gebeurt. Het is dan erg fijn om een partij te hebben die jou begeleidt. Pay-Select zorgt er samen met jou voor dat de payrolldienstverlener jou precies biedt waar jij behoefte aan hebt. Ook kun je altijd terecht met al je vragen en regelt Pay-Select wat er geregeld moet worden. Alles om jou te ontzorgen.

Payroll overig

Payroll kan voor elke sector een goede oplossing zijn. Bent u benieuwd of payroll bij uw onderneming past? Pay-Select is geen payrollverkoper maar geeft u advies over payroll en begeleidt u tijdens het startproces en daarna. Bent u een ondernemer die meer wil weten over het efficiënt uitbesteden van uw salarisverwerking? Dan begeleid ik u graag in deze stap.

 

Neem voor vragen of een vrijblijvende kennismaking contact op