Over mij

 

Al op jonge leeftijd ben ik verknocht geraakt aan de horeca. Het harde werken, de heerlijke sfeer, de mentaliteit onder collega’s; ik houd ervan.

Jarenlang ben ik actief geweest in de Utrechtse horeca. Daardoor heb ik voor en achter de schermen ervaren hoeveel tijd, stress en gedoe het horecaondernemers oplevert om iedereen juist en op tijd te verlonen. En de ondernemers die alles goed voor elkaar hebben? Die hebben vrijwel altijd een specialist achter zich waarop ze kunnen bouwen. Iemand bij wie ze terecht kunnen met hun wensen en vragen en die de uitbetaling van hun medewerkers goed voor hen regelt. Ik ben zo’n specialist.

Ik heb Pay-Select opgericht omdat ik weet dat ik ondernemers kan helpen. Payroll is in veel gevallen een geweldige oplossing. Is er voor jou juist geen voordeel? Dan zal ik je dat eerlijk zeggen. Ik ben volledig op de hoogte van alles wat met payroll te maken heeft en neem je graag werk uit handen. Jij vertelt mij waar je wel of geen behoefte aan hebt. En dan ben ik dus voor jou degene die tegen je zegt: dat regel ik voor je. Kun jij weer verder met je werk.

‘Iemand bij wie ze terecht kunnen met hun wensen en vragen en die de uitbetaling van hun medewerkers goed voor hen regelt.’